Pa koment: Protestues të armatosur brenda parlamentit, ligjvënësit votojnë kundër gjendjes së emergjencës

Protestues të armatosur brenda godinës së parlamentit të shtetit Miçigan, për të kundërshtuar zgjatjen e gjendjes së emergjencës prej koronavirusit. Ligjvënësit, shumica republikanë, mbështetën kërkesën e tyre dhe rrëzuan me votë kërkesën e Guvernatores së shtetit.