Pa koment: Shiu përmbyt rrugët e Shkodrës

Reshjet e shumta të shiut kanë përmbytur rrugët e Shkodrës këtë të enjte. Në hyrje dhe dalje të qytetit trafiku është i rënduar, pasi edhe uji i liqenit të Shkodrës ka vërshuar në rrugë. Prej orëve të para të mëngjesit të sotëm, situata është rënduar dhe vazhdon tejet e vështirë.