Pa mbretëreshën Elizabeth II, çfarë ka përtej madhështisë

Publikuar më: 21/9/2022, ora 00:22

Pa mbretëreshën Elizabeth II, çfarë ka përtej madhështisë

Publikuar më: 21/9/2022, ora 00:22

Studiuesi Erald Kapri flet për figurën e sovranes britanike dhe veçanërisht për marrëdhëniet e saj dhe familjes mbretërore britanike me shqiptarët dhe Ballkanin.

Pa mbretëreshën Elizabeth II, çfarë ka përtej madhështisë

Publikuar më: 21/9/2022, ora 00:22

Studiuesi Erald Kapri flet për figurën e sovranes britanike dhe veçanërisht për marrëdhëniet e saj dhe familjes mbretërore britanike me shqiptarët dhe Ballkanin.