Pa rrugë dhe pa ujë, Sovjani që bashkëjeton me pluhurin dhe baltën

Publikuar më: 19/5/2022, ora 10:58

Pa rrugë dhe pa ujë, Sovjani që bashkëjeton me pluhurin dhe baltën

Publikuar më: 19/5/2022, ora 10:58

Sovjani një nga fshatrat më të mëdhenj në popullsi të bashkisë Maliq vuan prej vitesh mungesën e investimeve dhe të vëmendjes së institucioneve lokale.

Pa rrugë dhe pa ujë, Sovjani që bashkëjeton me pluhurin dhe baltën

Publikuar më: 19/5/2022, ora 10:58

Sovjani një nga fshatrat më të mëdhenj në popullsi të bashkisë Maliq vuan prej vitesh mungesën e investimeve dhe të vëmendjes së institucioneve lokale.