Pa rrugë, pa ujë dhe pa kanalizime, fshati që nuk ka ndryshuar për 30 vjet

Pesë kilometra nga “Parisi i vogël”, siç njihet ndryshe Korça, fshati Neveçisht është lënë në harresë totale. Për 30 vjet, ky fshat ka pritur e përcjellë kandidatë për deputetë dhe kryetarë bashkie, por realiteti nuk ka ndryshuar aspak.