Pa shërbim urgjence, Maliq, 65 mijë banorë vetëm me dy mjekë

Banorët e bashkisë së Maliqit, e cila numëron një popullsi prej 65 mijë banorësh, prej vitesh vuajnë mungesën e mjekëve në turn të dytë dhe të tretë. Çka do të thotë se për çdo emergjencë shëndetësore gjatë orëve të natës, ata duhet t’i drejtohen spitalit të Korçës.