Pacientët me Covid-19 shërohen më shpejt me këtë ilaç

Një ilaç eksperimental duket se po bën mrekullira në luftën kundër pandemisë koronavirus. Remdesivir është përdorur gjerësisht tek pacientët e infektuar në një spital të Çikagos dhe ka bërë që ata të shërohen më shpejt.