“Pacientët po nxirren nga spitali para kohe, pasoja fatale”, Spahia: Të hetohet fshehja e viktimave

Përditësuar më: 25/11/2020, ora 14:12

“Pacientët po nxirren nga spitali para kohe, pasoja fatale”, Spahia: Të hetohet fshehja e viktimave

Përditësuar më: 25/11/2020, ora 14:12

“Virusi në Shqipëri po përhapet në lëvizje të lirë, pa ndërhyrje konkrete dhe pa ndërgjegjësim të strukturave qeveritare”. Kështu është shprehur në studion e A2 CNN, ish-zv.ministri i Shëndetësisë Bardh Spahia, i cili shton se trajtimi dhe lufta ndaj këtij virusi nuk mund të lihet në dorë të Zotit. Një tjetër shqetësimin për përfaqësuesin demokrat, është edhe nxjerrja para kohe e pacientëve nga spitali, pa përfunduar rehabilitimi i plotë, që ka rezultuar me pasoja fatale.

“Pacientët po nxirren nga spitali para kohe, pasoja fatale”, Spahia: Të hetohet fshehja e viktimave

Përditësuar më: 25/11/2020, ora 14:12

“Virusi në Shqipëri po përhapet në lëvizje të lirë, pa ndërhyrje konkrete dhe pa ndërgjegjësim të strukturave qeveritare”. Kështu është shprehur në studion e A2 CNN, ish-zv.ministri i Shëndetësisë Bardh Spahia, i cili shton se trajtimi dhe lufta ndaj këtij virusi nuk mund të lihet në dorë të Zotit. Një tjetër shqetësimin për përfaqësuesin demokrat, është edhe nxjerrja para kohe e pacientëve nga spitali, pa përfunduar rehabilitimi i plotë, që ka rezultuar me pasoja fatale.