Pacolli: E kam mbështetur Kurtin, por jam demoralizuar nga qeverisja e tij

Intervistë ekskluzive nga Prishtina me Behgjet Pacollin, i cili komenton zhvillimet politike në Kosovë dhe koalicionet e mundshme qeverisëse.