Padia e Ramës për Haradinajn, analistët në Tiranë: Akt për të tërhequr vëmendjen

Padia e kryeministrit shqiptar Edi Rama ndaj Ramush Haradinajt, në sytë e opinionistëve të Tiranës është e paprecedentë dhe e gabuar.