Padrejtësitë dhe integrimi, Tabaku: Ukrainës në luftë iu dha statusi për 2 javë, ne na u deshën muaj punë

Publikuar më: 24/6/2022, ora 21:54

Padrejtësitë dhe integrimi, Tabaku: Ukrainës në luftë iu dha statusi për 2 javë, ne na u deshën muaj punë

Publikuar më: 24/6/2022, ora 21:54

Kryetarja e Këshillit të Integrimit Europian, Jorida Tabaku komentoi në Intervistë me Merita Haklaj dhe propozimin e radhës nga ana e Francës për një Komuniteti Politik Europian për vendet që nuk janë anëtarë të BE. Tabaku u shpreh se në princip nuk është kundër propozimeve të tilla, por shtoi se këto procese zëvendësuese të mos përdoren për të vonuar rrugëtimin e vendit tonë drejt familjes europiane.

Padrejtësitë dhe integrimi, Tabaku: Ukrainës në luftë iu dha statusi për 2 javë, ne na u deshën muaj punë

Publikuar më: 24/6/2022, ora 21:54

Kryetarja e Këshillit të Integrimit Europian, Jorida Tabaku komentoi në Intervistë me Merita Haklaj dhe propozimin e radhës nga ana e Francës për një Komuniteti Politik Europian për vendet që nuk janë anëtarë të BE. Tabaku u shpreh se në princip nuk është kundër propozimeve të tilla, por shtoi se këto procese zëvendësuese të mos përdoren për të vonuar rrugëtimin e vendit tonë drejt familjes europiane.