Paga e luftës dhe parashikimi pesimist i BB për Shqipërinë

E mërkura ishte afati i fundit për ankesat e bizneseve për pagën e luftës, por mbi 2400 individë nuk kanë arritur ta marrin ende atë. Për të diskutuar pikërisht mbi refuzimet që i janë bërë një pjese të biznesit, shpërndarjes së ndihmës dhe ndikimit të paketave financiare në ekonomi, i ftuar në A2 Business ishte Eduart Gjokutaj, ekspert për ekonominë.