Paga mesatare 900 euro, analiza e premtimit të kryeministrit

Publikuar më: 30/3/2023, ora 09:33

Paga mesatare 900 euro, analiza e premtimit të kryeministrit

Publikuar më: 30/3/2023, ora 09:33

Kryeministri Edi Rama deklaroi të mërkurën se synimi i qeverisë është rritja e pagës mesatare, që, sipas tij, mund të shkojë deri në 900 euro. Në “Ditar” u analizua paga mesatare aktuale, si jemi në krahasim me rajonin dhe çfarë do të thotë kjo rritje për buxhetin e shtetit. Në studio ishte producenti i ekonomisë në A2 CNN, Angelo Haruni.

Paga mesatare 900 euro, analiza e premtimit të kryeministrit

Publikuar më: 30/3/2023, ora 09:33

Kryeministri Edi Rama deklaroi të mërkurën se synimi i qeverisë është rritja e pagës mesatare, që, sipas tij, mund të shkojë deri në 900 euro. Në “Ditar” u analizua paga mesatare aktuale, si jemi në krahasim me rajonin dhe çfarë do të thotë kjo rritje për buxhetin e shtetit. Në studio ishte producenti i ekonomisë në A2 CNN, Angelo Haruni.