Paga mesatare, bujqësia njeh rritjen më të madhe, por është sektori më i papaguar

Publikuar më: 12/3/2023, ora 12:28

Paga mesatare, bujqësia njeh rritjen më të madhe, por është sektori më i papaguar

Publikuar më: 12/3/2023, ora 12:28

Paga mesatare mujore bruto për një të punësuar në vendin tonë ka shkuar në 66.014 Lekë. Sipas Institutit të Statistikave këto të dhëna janë për tre mujorin e katërt të vitit të kaluar, dhe krahasuar me të njëjtën periudhë të një viti më parë vihet re një rrije prej 10.8%.

Paga mesatare, bujqësia njeh rritjen më të madhe, por është sektori më i papaguar

Publikuar më: 12/3/2023, ora 12:28

Paga mesatare mujore bruto për një të punësuar në vendin tonë ka shkuar në 66.014 Lekë. Sipas Institutit të Statistikave këto të dhëna janë për tre mujorin e katërt të vitit të kaluar, dhe krahasuar me të njëjtën periudhë të një viti më parë vihet re një rrije prej 10.8%.