Paga minimale 30 000 lekë, Prifti: Masë e dëshpëruar, nuk e zhvillon ekonominë – A2

Paga minimale 30 000 lekë, Prifti: Masë e dëshpëruar, nuk e zhvillon ekonominë

Rezart Prifti, ekspert ekonomie, analizoi në studion e “Ditari” në A2 amnistinë fiskale që prezantoi kryeministri Edi Rama në Kongresin e Partisë Socialiste, si dhe premtimin për rritjen e pagës minimale në 30 000 lekë duke nisur nga viti 2021.