Paga minimale 40 000 lekë. Rama: Nis zbatimi së shpejti, brenda dy viteve shkon 45 000 lekë

Publikuar më: 9/2/2023, ora 21:51

Paga minimale 40 000 lekë. Rama: Nis zbatimi së shpejti, brenda dy viteve shkon 45 000 lekë

Publikuar më: 9/2/2023, ora 21:51

Dy ditë para protestës së opozitës dhe pak javë para zgjedhjeve vendore të 14 majit, qeveria lajmëroi që së shpejti do të rrisë pagën minimale. Këtë lajm, kryeministri Edi Rama vendosi që ta ndajë me publikun gjatë takimit me disa të rinj përfitues të bursave të studimit, ku njoftoi një tjetër rritje gjatë 2 viteve të ardhshme.

Paga minimale 40 000 lekë. Rama: Nis zbatimi së shpejti, brenda dy viteve shkon 45 000 lekë

Publikuar më: 9/2/2023, ora 21:51

Dy ditë para protestës së opozitës dhe pak javë para zgjedhjeve vendore të 14 majit, qeveria lajmëroi që së shpejti do të rrisë pagën minimale. Këtë lajm, kryeministri Edi Rama vendosi që ta ndajë me publikun gjatë takimit me disa të rinj përfitues të bursave të studimit, ku njoftoi një tjetër rritje gjatë 2 viteve të ardhshme.