Pagat e mjekëve, rritja në “dorë të zotit”, Rama: Me 40%, nëse s’ka fatkeqësi natyrore

Publikuar më: 6/1/2022, ora 15:39

Pagat e mjekëve, rritja në “dorë të zotit”, Rama: Me 40%, nëse s’ka fatkeqësi natyrore

Publikuar më: 6/1/2022, ora 15:39

Mazhoranca duket e qetë në punët e saj. Kryeministri Edi Rama mori pjesë në inaugurimin e Spitalit Pediatrik në Qendrën Spitalore Universitare duke premtuar rritje pagash dhe një sistem bonusi për mjekët e suksesshëm. Ambicia e qeverisë është që brenda katërvjeçarit të tretë qeverisë ta kthejë QSUT-në në qendrën spitalore më moderne në rajon.

Pagat e mjekëve, rritja në “dorë të zotit”, Rama: Me 40%, nëse s’ka fatkeqësi natyrore

Publikuar më: 6/1/2022, ora 15:39

Mazhoranca duket e qetë në punët e saj. Kryeministri Edi Rama mori pjesë në inaugurimin e Spitalit Pediatrik në Qendrën Spitalore Universitare duke premtuar rritje pagash dhe një sistem bonusi për mjekët e suksesshëm. Ambicia e qeverisë është që brenda katërvjeçarit të tretë qeverisë ta kthejë QSUT-në në qendrën spitalore më moderne në rajon.