Pagat e prapambetura, gratë naftëtare në Ballsh i bashkohen grevës së urisë

Gazetari i A2, Armend Pirre, i cili ka ndjekur hap pas hapi grevën e naftëtarëve në qytetin e Ballshit sjell detajet më të fundit në ditën e 18 të saj, ku dhe gratë vendosën t’i bashkohën kësaj forme ekstreme të protestës.