Pagat në administratë, rritjen për krizën e përfitojnë drejtorët dhe kryeministria

Publikuar më: 29/9/2022, ora 23:36

Pagat në administratë, rritjen për krizën e përfitojnë drejtorët dhe kryeministria

Publikuar më: 29/9/2022, ora 23:36

Pavarësisht se qeveria njoftoi rritje të pagave në administratën publike, ata që do të përfitojnë vërtetë janë drejtorët dhe specialistët në shumë pak institucione.

Pagat në administratë, rritjen për krizën e përfitojnë drejtorët dhe kryeministria

Publikuar më: 29/9/2022, ora 23:36

Pavarësisht se qeveria njoftoi rritje të pagave në administratën publike, ata që do të përfitojnë vërtetë janë drejtorët dhe specialistët në shumë pak institucione.