Pagesat e inceneratorëve, kompanitë në sekuestro marrin 9 milionë euro

Publikuar më: 13/9/2022, ora 15:38

Pagesat e inceneratorëve, kompanitë në sekuestro marrin 9 milionë euro

Publikuar më: 13/9/2022, ora 15:38

Inceneratorët e Tiranës dhe Fierit vazhdojnë të marrin pagesa nga bashkitë dhe institucionet shtetërore, pavarësisht veprimeve të gjyqësorit. Vetëm në 8 muajt e parë të vitit, shuma e derdhur në llogaritë e kompanive të sekuestruara i tejkalon 9 milionë euro.

Pagesat e inceneratorëve, kompanitë në sekuestro marrin 9 milionë euro

Publikuar më: 13/9/2022, ora 15:38

Inceneratorët e Tiranës dhe Fierit vazhdojnë të marrin pagesa nga bashkitë dhe institucionet shtetërore, pavarësisht veprimeve të gjyqësorit. Vetëm në 8 muajt e parë të vitit, shuma e derdhur në llogaritë e kompanive të sekuestruara i tejkalon 9 milionë euro.