“Pagesat përmes e-albania të sigurta,” ekspertët: Risku nuk është zero, çfarë duhet pasur parasysh

Publikuar më: 20/1/2023, ora 21:10

“Pagesat përmes e-albania të sigurta,” ekspertët: Risku nuk është zero, çfarë duhet pasur parasysh

Publikuar më: 20/1/2023, ora 21:10

Së shpejti qytetarët do të mund të paguajnë për shërbime të ofruara nga e-albania me pagesë po në këtë platformë pa qene nevoja që të shkojnë fizikisht nëpër banka. Dhe, sipas Sekretarit të Përgjithshëm të Shoqatës Shqiptare të Bankave, Spiro Brumbulli skema që do të aplikohet në këtë rast nuk vë në rrezik të dhënat bankare të qytetarëve. Megjithatë, ekspertët e sigurisë kibernetike, në një lidhje me A2 Business shprehen se hapësira për rreziqe ka gjithnjë.

“Pagesat përmes e-albania të sigurta,” ekspertët: Risku nuk është zero, çfarë duhet pasur parasysh

Publikuar më: 20/1/2023, ora 21:10

Së shpejti qytetarët do të mund të paguajnë për shërbime të ofruara nga e-albania me pagesë po në këtë platformë pa qene nevoja që të shkojnë fizikisht nëpër banka. Dhe, sipas Sekretarit të Përgjithshëm të Shoqatës Shqiptare të Bankave, Spiro Brumbulli skema që do të aplikohet në këtë rast nuk vë në rrezik të dhënat bankare të qytetarëve. Megjithatë, ekspertët e sigurisë kibernetike, në një lidhje me A2 Business shprehen se hapësira për rreziqe ka gjithnjë.