Pagjumësia kronike dhe simptoma e orës 02:00

Specialisti i shëndetit publik, Dr. Manush Thanasi foli për disa nga shkaqet kryesore të sëmundjeve kardiovaskulare dhe obezitetit. Dr. Thanasi shpjegoi pagjumësinë kronike, simptomën e orës 2, neurostresin dhe kulturën fizike që të shëron.