Pak minuta në seancë, opozita braktis sallën e Kuvendit

Konflikti politik ndërmjet mazhorancës dhe opozitës u reflektua që në vendimet e para që mori parlamenti i dalë nga zgjedhjet e 25 prillit.

Ndonëse ishte parashikuar një seancë rutinë ku do të miratoheshin anëtarët e organeve drejtuesit, parlamentarët dëshmuan tensionin që ekziston ndërmjet shumicës dhe opozitës.