Pak raste me Covid, Infektivi i kthehet normalitetit. Rriten shtrimet nga gripi dhe meningiti

Publikuar më: 22/1/2023, ora 11:09

Pak raste me Covid, Infektivi i kthehet normalitetit. Rriten shtrimet nga gripi dhe meningiti

Publikuar më: 22/1/2023, ora 11:09

Spitali Infektiv është kthyer në normalitetin e tij të para pandemisë. Zbehja e situatës së Covid-19 ka shtuar rastet e rënda me grip dhe me infeksione të tjera.