Pakënaqësi nga radhët e gjata në Morinë, autokolona deri në 12 km

Pika kufitare e Morinit mes Shqipërisë dhe Kosovës vijon të mbetet më problematikja sa i takon krijimit të radhëve për të kaluar në të dy anët.

  • LAJMI I FUNDIT | Lëkundje tërmeti ndihen në Tiranë
  • LAJMI I FUNDIT | Tërmeti raportohet të jetë i magnitudës 3,9
  • LAJMI I FUNDIT | Tërmeti, 22 kilometra në verilindje të Tiranës