Paketa 2 e rezistencës sociale, rritet paga minimale dhe indeksohen pensionet dhe ndihma ekonomike

Publikuar më: 8/9/2022, ora 12:48

Paketa 2 e rezistencës sociale, rritet paga minimale dhe indeksohen pensionet dhe ndihma ekonomike

Publikuar më: 8/9/2022, ora 12:48

Rritje e pagës minimale e rrogave në administratën publike si dhe indeksim për pensionet e ndihmën ekonomike. Është kjo formula e prezantuar sot nga qeveria si kundërpërgjigje ndaj krizës së çmime. Ndryshe nga sa ndodhi në paketën e parë e cila përfundoi në qershor, këtë herë pensionistët dhe familjet në ndihmë ekonomike nuk do të marrin 3 mijë lekë çdo muaj, por pagesat e tyre do të rriten lehtë.

Paketa 2 e rezistencës sociale, rritet paga minimale dhe indeksohen pensionet dhe ndihma ekonomike

Publikuar më: 8/9/2022, ora 12:48

Rritje e pagës minimale e rrogave në administratën publike si dhe indeksim për pensionet e ndihmën ekonomike. Është kjo formula e prezantuar sot nga qeveria si kundërpërgjigje ndaj krizës së çmime. Ndryshe nga sa ndodhi në paketën e parë e cila përfundoi në qershor, këtë herë pensionistët dhe familjet në ndihmë ekonomike nuk do të marrin 3 mijë lekë çdo muaj, por pagesat e tyre do të rriten lehtë.