Paketa anti-KÇK, miratohet në Komisionin e Sigurisë akti normativ

Me 2 vota abstenim dhe në mungesë të disa deputetëve, Komisioni i Sigurisë miratoi aktin normativ të qeverisë, të njohur si Anti-KÇK.