Paketa antishpifje, delegacioni faktmbledhës i Venecias nis takimet

Tirana sërish në vëmendjen e Komisionit të Venecias dhe kësaj radhe për debatin që krijoi paketa e njohur si antishpifja. Misioni fakt-mbledhës do të zhvillojë takime me të gjitha palët.