Paketa antishpifje, gazetarët kërkojnë rrëzimin

OSBE dhe Komisioni Europian këmbëngulin që qeveria mos ta kalojë paketën antishpifje pa u marrë parasysh rekomandimet e tyre, por edhe të shoqërisë civile dhe grupeve të interesit në vend. Shoqatat e gazetarëve i kërkojnë mazhorancës të tërheqë ligjet e paketës antishpifje. Për të folur për argumentet që njerëzit e medias sjellin në lidhje me këtë paketë, në studion e “Dita jonë” ishte gazetari Lutfi Dervishi.