Paketa e ndihmës sociale në Kosovë, 100 euro në muaj për pensionistët

Publikuar më: 3/9/2022, ora 15:13

Paketa e ndihmës sociale në Kosovë, 100 euro në muaj për pensionistët

Publikuar më: 3/9/2022, ora 15:13

Nga shtatori pensionistët në Kosovë do të marrin 100 euro më shumë në muaj, 50 euro plus do të shkojnë edhe për çdo punonjës të administratës dhe 100 euro për punonjësit e ndërmarrjeve publike.

Paketa e ndihmës sociale në Kosovë, 100 euro në muaj për pensionistët

Publikuar më: 3/9/2022, ora 15:13

Nga shtatori pensionistët në Kosovë do të marrin 100 euro më shumë në muaj, 50 euro plus do të shkojnë edhe për çdo punonjës të administratës dhe 100 euro për punonjësit e ndërmarrjeve publike.