Paketa e rezistencës kushton 52 milionë euro, por deputetët nuk e dinë çfarë është

Publikuar më: 6/9/2022, ora 13:25

Paketa e rezistencës kushton 52 milionë euro, por deputetët nuk e dinë çfarë është

Publikuar më: 6/9/2022, ora 13:25

Komisioni i Ekonomisë dhe Financave ka nisur shqyrtimin e ndryshimeve në buxhet të ndërmarra nga qeveria në fund të Korrikut. Ndryshimet u ndërmorën për të reflektuar të ardhurat shtesë nga taksat, si pasojë e rritjes së çmimeve, por edhe për të rishpërndarë këto para në mbrojtjen e qytetarëve nga kriza. Producenti për ekonominë dhe biznesin në A2 CNN, Angelo Haruni, sjell detajet.

Paketa e rezistencës kushton 52 milionë euro, por deputetët nuk e dinë çfarë është

Publikuar më: 6/9/2022, ora 13:25

Komisioni i Ekonomisë dhe Financave ka nisur shqyrtimin e ndryshimeve në buxhet të ndërmarra nga qeveria në fund të Korrikut. Ndryshimet u ndërmorën për të reflektuar të ardhurat shtesë nga taksat, si pasojë e rritjes së çmimeve, por edhe për të rishpërndarë këto para në mbrojtjen e qytetarëve nga kriza. Producenti për ekonominë dhe biznesin në A2 CNN, Angelo Haruni, sjell detajet.