Paketa fiskale 2022, ndryshon taksimi i pagave dhe TVSH-ja

Publikuar më: 2/11/2021, ora 08:08

Paketa fiskale 2022, ndryshon taksimi i pagave dhe TVSH-ja

Publikuar më: 2/11/2021, ora 08:08

I ftuar në Dita Jonë për të folur për zhvillimet ekonomike ishte gazetari Angelo Haruni.