Paketa fiskale, ndryshimet prekin taksat dhe ekonominë

Të martave në Dita jonë, flasim për ekonominë me kolegun tonë Angelo Haruni, i cili na sjell në bisedë disa prej temave kryesore ekonomike. Sot do të flasim për ndryshimet në paketën fiskale, debatin për borxhin publik, si dhe për një raport të INSTA, sipas të cilit shqiptarët kanë pushuar më pak jashtë vendit gjatë vitit 2018.