Paketa fiskale në fuqi, qeveria nuk miraton aktet nënligjore – A2

Paketa fiskale në fuqi, qeveria nuk miraton aktet nënligjore

Edhe pse paketa fiskale ka hyrë në fuqi nga 1 janari, qeveria ende nuk ka miratuar aktet nënligjore, duke krijuar konfuzion dhe shqetësime pafund biznesit. Alarmi u dha në studion e A2 Business të Aurora Sulçes nga Artur Papajani, ish Drejtor i Përgjithshëm i Tatimeve, aktualisht ekspert pranë sipërmarrjes.