Paketa për njohjen e komunave serbe në Kosovë, Çejku: Kurtit i duhet mbështetja e të gjithë politikës në vend

Publikuar më: 23/9/2022, ora 21:49

Paketa për njohjen e komunave serbe në Kosovë, Çejku: Kurtit i duhet mbështetja e të gjithë politikës në vend

Publikuar më: 23/9/2022, ora 21:49

Paketa e përgatitur nga ekspertë ndërkombëtarë, e cila do t’i paraqitet presidentit serb Aleksandër Vuçiç dhe kryeministrit të Kosovës Albin Kurti për miratim, kërkon nga palët angazhim dhe lëshime. Këtë mendim ndau në Intervistën me Merita Haklajn, ish-ambasadori shqiptar në Kosovë, Arben Çejku, sipas të cilit Kosova ndodhet në stanjacion dramatik, ku nuk po ushtron dot sovranitetin e plotë në veri si dhe në arenën ndërkombëtare. Në këto kushte, thekson Çejku, Kosova duhet të bëjë lëshime.

Paketa për njohjen e komunave serbe në Kosovë, Çejku: Kurtit i duhet mbështetja e të gjithë politikës në vend

Publikuar më: 23/9/2022, ora 21:49

Paketa e përgatitur nga ekspertë ndërkombëtarë, e cila do t’i paraqitet presidentit serb Aleksandër Vuçiç dhe kryeministrit të Kosovës Albin Kurti për miratim, kërkon nga palët angazhim dhe lëshime. Këtë mendim ndau në Intervistën me Merita Haklajn, ish-ambasadori shqiptar në Kosovë, Arben Çejku, sipas të cilit Kosova ndodhet në stanjacion dramatik, ku nuk po ushtron dot sovranitetin e plotë në veri si dhe në arenën ndërkombëtare. Në këto kushte, thekson Çejku, Kosova duhet të bëjë lëshime.