Paketë ndihmëse për transportin publik, Veliaj: Rimbursim i TVSH dhe karburantit, kusht cilësia e shërbimit

Publikuar më: 25/10/2021, ora 20:30

Paketë ndihmëse për transportin publik, Veliaj: Rimbursim i TVSH dhe karburantit, kusht cilësia e shërbimit

Publikuar më: 25/10/2021, ora 20:30

Pas situatës kaotike që solli reduktimi i flotës së autobusëve në transportin publik, bashkia ka vendosur të mbulojë një pjesë të kostos së operatorëve privatë. Gjatë takimit me drejtues të linjave urbane, kryebashkiaku publikoi paketën financiare për këtë sektor, por me kushtin e transparencës dhe cilësisë së shërbimit.

Paketë ndihmëse për transportin publik, Veliaj: Rimbursim i TVSH dhe karburantit, kusht cilësia e shërbimit

Publikuar më: 25/10/2021, ora 20:30

Pas situatës kaotike që solli reduktimi i flotës së autobusëve në transportin publik, bashkia ka vendosur të mbulojë një pjesë të kostos së operatorëve privatë. Gjatë takimit me drejtues të linjave urbane, kryebashkiaku publikoi paketën financiare për këtë sektor, por me kushtin e transparencës dhe cilësisë së shërbimit.