Paketë rezistence 2? Ibrahimaj: Jemi në proces rishikimi të buxhetit, po evidentojmë nevojat

Publikuar më: 1/7/2022, ora 16:47

Paketë rezistence 2? Ibrahimaj: Jemi në proces rishikimi të buxhetit, po evidentojmë nevojat

Publikuar më: 1/7/2022, ora 16:47

Qeveria është në proces rishikimi të buxhetit dhe diktimit të nevojave të shtresave më në nevojë për të hartuar një Paketë Rezistence të dytë. Lajmin e dha ministrja e Financave dhe Ekonomisë, Delina Ibrahimaj të premten, ku shtoi se detajet e paketës do të bëhen me dije në ditët në vijim. Ditën e djeshme u përmbyll edhe paketa me afat 3-mujor e cila jepte 3 mijë lekë për 3 muaj për pensionistët dhe familjet në ndihmë ekonomike.

Paketë rezistence 2? Ibrahimaj: Jemi në proces rishikimi të buxhetit, po evidentojmë nevojat

Publikuar më: 1/7/2022, ora 16:47

Qeveria është në proces rishikimi të buxhetit dhe diktimit të nevojave të shtresave më në nevojë për të hartuar një Paketë Rezistence të dytë. Lajmin e dha ministrja e Financave dhe Ekonomisë, Delina Ibrahimaj të premten, ku shtoi se detajet e paketës do të bëhen me dije në ditët në vijim. Ditën e djeshme u përmbyll edhe paketa me afat 3-mujor e cila jepte 3 mijë lekë për 3 muaj për pensionistët dhe familjet në ndihmë ekonomike.