Pakon në shtëpi ta sjellë roboti – A2

Pakon në shtëpi ta sjellë roboti

Një robot me përmasat e një njeriu, i quajtur Digit, shumë shpejt do të fillojë të bëjë rolin e postierit, pasi kompania Ford ka prodhuar një model autonom që mund të zbresë nga makina dhe të vijë deri në pragun e shtëpisë suaj për t’ju dorëzuar porosinë.

Shkarkoni aplikacionin e A2