Pallati i Kongreseve zbukurohet sot për “Ballon Vjeneze”

Eljana Mankollari, referente për Shtypin dhe Kulturën e Ambasadës Austriake në Shqipëri, prezanton eventin e sotëm të “Ballos Vjeneze”, që do të zhvillohet sot në orën 19 në pallatin e Kongreseve në Tiranë, si dhe promovimin e librit “Të rizbulojmë të përbashkëtat” ku pasqyrohet lidhja e ngushtë dhe plot histori midis popullit shqiptar dhe atë austriak.

Shkarkoni aplikacionin e A2