Palmer: Palët në Shqipëri të dialogojnë për Reformën Zgjedhore – A2

Palmer: Palët në Shqipëri të dialogojnë për Reformën Zgjedhore

I dërguari special i Shteteve të Bashkuara për Ballkanin Perëndimor Matthew Palmer ishte i pranishëm në Forumin Ekonomik Botëror që po zhvillohet në Davos ku foli dhe për Shqipërinë.