Paloka: Gjermania dha një “jo” me kushte, zgjedhje të parakohshme në pranverë

Partia Demokratike është angazhuar drejtpërdrejt në lobimin për t’i dhënë Shqipërisë mundësinë që të çelen negociatat. Por Shqipëria duhet të zgjidhë krizën e brendshme politike dhe të organizojë zgjedhje të parakohshme në pranverë. Kështu u shpreh nënkryetari i PD, Edi Paloka, në një intervistë për A2.