Palushi: SPAK-u duhet të ndëshkojë së pari ata që janë në pushtet – A2

Palushi: SPAK-u duhet të ndëshkojë së pari ata që janë në pushtet

Enton Palushi, kryeredaktor i gazetës “Mapo”, deklaroi në Ditari në A2 se Ambasada Amerikane po publikon videomesazhet shpjeguese mbi vetting-un, Gjykatën Kushtetuese dhe SPAK-un “për të qetësuar njerëzit”.