Pamje pa koment: Atmosferë festash në Paris dhe Londër, bizneset të paduruara, ndezin dritat

Publikuar më: 11/11/2022, ora 13:40

Pamje pa koment: Atmosferë festash në Paris dhe Londër, bizneset të paduruara, ndezin dritat

Publikuar më: 11/11/2022, ora 13:40

Në Londër dhe Paris, ndihet atmosfera e Krishtlindjes. Dy kryeqytetet europiane, janë të parat, që kane nxituar të ndezin dritat e festës, për t’i dhënë sadopak jetë nëntorit, thuajse 1 muaj e gjysmë larg festave të fundvitit. Bizneset private kane shpluhuruar zbukurimet dhe mirëpresin vizitorë.

Pamje pa koment: Atmosferë festash në Paris dhe Londër, bizneset të paduruara, ndezin dritat

Publikuar më: 11/11/2022, ora 13:40

Në Londër dhe Paris, ndihet atmosfera e Krishtlindjes. Dy kryeqytetet europiane, janë të parat, që kane nxituar të ndezin dritat e festës, për t’i dhënë sadopak jetë nëntorit, thuajse 1 muaj e gjysmë larg festave të fundvitit. Bizneset private kane shpluhuruar zbukurimet dhe mirëpresin vizitorë.