Pamjet e atentatit në Milot, objektivi qëllohet nga motori në lëvizje

Pamjet filmike kanë fiksuar momentin e atentatit ndaj 45-vjeçarit Ylli Ibrahimi në qendër të Milotit mëngjesin e së martës. A2 ka mundur të sigurojë videon kur Ibrahimi është në shoqërinë e dy miqve të tij ndërsa një motor me dy persona afrohet dhe njëri prej atentatorëve qëllon me breshëri në drejtim të tij.