Pamjet e kamerave të sigurisë, si ”avullojnë” biçikletat e shtrenjta në Tiranë

Nëse mendoni se biçikletat tuaja janë të sigurta dhe në katin e fundit të pallatit ku banoni, jeni gabuar. Ka hajdutë të cilët mund të ngjiten dhe fare thjeshtë të zbresin biçikletën e shënjestruar nga shkallët.