Pamjet fantastike, “Arena Kombëtare” duket gati për testin gjeneral (Pa koment)

Kur kanë mbetur vetëm 10 ditë nga ndeshja me Francën, gara për një biletë në “Arenën Kombëtare” është bërë e ethshme. Radhë për bileta nga tifozët që dëshirojnë të jenë të pranishëm në stadiumin e ri. Dhe me të drejtë! Imazhet më të fundit, si në pjesën e brendshme, ashtu edhe në sheshet jashtë impiantit, janë thjesht fantastike.