Panairi i Europës, financimi i BE në sektorët prodhues dhe zhvillues të vendit

Publikuar më: 10/5/2022, ora 11:59

Panairi i Europës, financimi i BE në sektorët prodhues dhe zhvillues të vendit

Publikuar më: 10/5/2022, ora 11:59

Përgjatë 1 jave në kryeqytet do të qëndrojë i hapur panairi i Bashkimit Europian. Shumë sektorë në Shqipëri përfitojnë financim nga BE, edhe pse ende nuk është pranuar si vend anëtar.

Panairi i Europës, financimi i BE në sektorët prodhues dhe zhvillues të vendit

Publikuar më: 10/5/2022, ora 11:59

Përgjatë 1 jave në kryeqytet do të qëndrojë i hapur panairi i Bashkimit Europian. Shumë sektorë në Shqipëri përfitojnë financim nga BE, edhe pse ende nuk është pranuar si vend anëtar.