Panairi i Librit 2020, shtëpitë botuese ishin gati, por siguria është e para

Panairi i librit ka qenë prej më shumë se 20 vitesh ngjarja më e madhe për botuesit, përkthyesit dhe autorët.

Këtë nëntor pandemia e bën të pamundur organizimin e kësaj feste për librin, e megjithatë si shumë eventet të tjera në botë edhe libri do t’i përshtatet virtualitetit.