Panairi i librit në Ulqin

Publikuar më: 12/8/2022, ora 13:03

Panairi i librit në Ulqin

Publikuar më: 12/8/2022, ora 13:03

Kemi mbërritur në një nga qytetet malazezë më të njohur në sezonin veror. Jemi në Ulqin. Një qytet në rrugët e të cilit banorët flasin shqip, blihet, festohet dhe pushohet shqip, një qytet ku për herë të parë libri në gjuhën shqipe u prezantua masivisht në një panair, asokohe modest.

Panairi i librit në Ulqin

Publikuar më: 12/8/2022, ora 13:03

Kemi mbërritur në një nga qytetet malazezë më të njohur në sezonin veror. Jemi në Ulqin. Një qytet në rrugët e të cilit banorët flasin shqip, blihet, festohet dhe pushohet shqip, një qytet ku për herë të parë libri në gjuhën shqipe u prezantua masivisht në një panair, asokohe modest.