Panairi i Librit, pesë ditë me titujt e rinj dhe takime me autorët

Përditësuar më: 22/11/2021, ora 10:45

Panairi i Librit, pesë ditë me titujt e rinj dhe takime me autorët

Përditësuar më: 22/11/2021, ora 10:45

Gazetarja Luela Myftari komenton zhvillimin e këtij edicioni të Panairit të Librit në Tiranë, pas pezullimit të vitit të kaluar për shkak të pandemisë.